IMAGINI de la Jaful secolului din Londra! Cum au reușit hoții săintre în seif

Posted on apr. 23 2015 - 9:47am by petre

Poliția britanicăîi cautăîncăpe autorii a ceea ce prea numește, pe bunădreptate, jaful secolului, o spargere ce a vizat, în urmăcu trei săptămâni, un depozit de cutii de valori din Londra.

Anchetatorii au încheiat verificările la locul faptei, iar o serie de fotografii din interior au fost date publicității. Înuna din ele, se vede clar vedem gaura pe care tâlharii au reușit săo facăîn zidul extrem de gros al seifului, ocolind ușa securizată.Londra Londra jaf Londra jaf 2

Potrivit Poliției londoneze, hoții au intrat la etajul al doilea al clădirii, au blocat liftul, apoi au coborât puie frânghii prin casa liftului pânăla subsol, nivel la care se găsește depozitul securizat.

Cu ajutorul unui rotopercutor profesional Hilti DD350 au reușit săfacăo gaurăde acces în zidul gros de 50 de centimetri din beton armat, prin care au intrat în depozit.

Presa britanicăa informat inițial căau fost furate diamante și bijuterii în valoare de douăsute de milioane de lire, dar valoare exactăa bunurilor furate nu este încăcunoscută.

 

sursa: ProTV, Tha Guardian

Comments

comments

About the Author