ÃŽncepe Green Week, SĂƒptămâna verde europeană, cel mai mare eveniment dedicat politicilor de mediu

Posted on mai 26 2016 - 6:57pm by petre

SĂƒptămâna verde, cel mai mare eveniment anual dedicat dezbaterilor și discuțiilor pe marginea politicilor europene în domeniul mediului, se va desfășura anul acesta începând de luni, 30 mai, pânăvineri, 3 iunie.

Green Week 1

 

 

Ediția din 2016 a Green Week (SĂƒptămâna verde) va pune accentul pe tema „Investițiilor dedicate unui viitor mai ecologic„.

Luni vor fi analizate posibilitățile de a îmbunătăți calitatea vieții din zonele urbane prin investiții în orașe mai ecologice.
Marți va fi explorat modul în care vom putea beneficia de un viitor sigur prin investiții în zonele rurale, acestea din urmăfurnizând o mare parte din resursele necesare societății noastre.
Ziua de miercuri se axeazăpe identificarea finanțării necesare acoperirii nevoilor noastre, iar joi vor fi trecute în revistăinvestițiile dedicate oceanelor noastre.

Vineri, sfera dezbaterilor se extinde către o perspectivămai globală, vizând investițiile dedicate dezvoltării durabile în beneficiul generațiilor viitoare.

Evenimentele partenere, în diferite state membre UE, inclusiv România, se desfășoarăîn perioada mai-iunie.

Turia, Covasna 160

 

Partenerii SĂƒptămânii Verzi din România, care s-au implicat și au organizat sau organizeazădiferite evenimente cu acest prilej sunt

 

Guerilla Verde – București, Cluj Napoca, Brașov, Timișoara

green-week_160422_090911 158

Localitățile Satul Turia, Covasna, Galați, Sfântul Gheorghe, București și Sibiu

Bucuresti Green Week 157

Comments

comments

About the Author