Încă un om ucis de animalul de la Făget

Posted on iul. 6 2019 - 2:00pm by petre

Femeia în vărstă de 56 de ani, soțoa bărbatului ucis în parcul din Făget a murit la spitalul Județean din Timișoara, în urma agresiunii teribile pe care a suferit-o.

Femeia fusese transportată cu elicopterul SMURD în stare gravă la Spitalul Judeţean Timişoara, imediat după ce a fost snopită în bătaie de nenorocitul care i-a atacat pe cei doi soți fără să îi cunoască măcar.

Magistraţii Tribunalului Timiş au decis, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ionel Boldea, autorul atacurilor din zona oraşului Făget, în urma cărora un bărbat a murit, iar cinci persoane au fost rănite.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, miercuri dimineaţa, bărbatul a bătut cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un corp contondent, un cuplu de persoane în vârstă, în localitatea Făget. Victima de sex masculin a decedat, iar soţia sa a suferit leziuni grave, fiind transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

După ce i-a atacat pe cei doi soţi, bărbatul a părăsit oraşul Făget şi s-a deplasat cu o bicicletă până în satul Teremeşti, unde s-a întâlnit cu o femeie, pe care a început să o lovească cu pumnii şi cu un bâţ, până când a căzut la pământ. Femeia a suferit leziuni ce necesită 50 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viaţa în pericol.

„Suspectul şi-a continuat deplasarea pe bicicletă, întâlnindu-se cu alte două persoane pe care nu le cunoştea, D.A. şi D.I, exercitând şi faţă de acestea acte de agresiune. Persoana vătămată D.T. a suferit leziuni care necesită un număr de 25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Suspectul a fugit de la locul faptelor, însă fost depistat în cursul nopţii de 03/04.07.2019 în localitatea sa de domiciliu din preajma oraşului Făget, fiind luată faţă de acesta măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept, faţă de suspect urmând a se lua măsurile care se impun în continuare”, a informat, joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Comments

comments

About the Author