Gigi Becali construiește o biserică de peste 10 milioane de euro

Posted on apr. 1 2024 - 2:15pm by petre

Continuă progresele la construcția bisericii de 10 milioane de euro inițiate de Gigi Becali.

Gigi Becali, în vârstă de 65 de ani, construiește o biserică în Pipera, zona de Nord a Bucureștiului. Patronul de la FCSB a investit o sumă importantă în această construcție.

„Numai interiorul costă 5-6 milioane de euro”
Marți, 26 martie, constructorii au terminat de montat turla aurită a bisericii, iar omul de afaceri a fost în vizită pentru a vedea care este stadiul construcției.

 

Gigi Becali și-a onorat promisiunea făcută cu mulți ani în urmă, susținând că aceasta va deveni „cea mai frumoasă biserică din lume”.

Recent, magnatul imobiliar din Pipera s-a deplasat la șantier pentru a superviza montarea acoperișului aurit.

Astfel, conducătorul echipei FCSB a respectat angajamentul făcut acum 16 ani, când a învins echipa Galatasaray în play-off-ul UEFA Champions League, în ciuda faptului că turcii erau considerați favoriți.

La acea vreme, Gigi Becali a promis că va construi o biserică pe un teren deținut în Pipera.

Lucrările de construcție a lăcașului de cult au avansat considerabil și se apropie de finalizare, cu turlele montate și acoperite cu tablă aurită.

„Biserica aceasta este o promisiune pe care am făcut-o Domnului în 2007 (n.r. 2008), când am învins echipa Galatasaray. Am promis că, în cazul unei victorii – în perioada Postului Fecioarei Maria – voi construi o biserică aici, în acest loc. Sunt convins că va fi cea mai splendidă biserică din lume, veți vedea când va fi completă”, a declarat Gigi Becali.

 

Comments

comments

About the Author