El e iubitul milionar al Simonei Halep

Posted on iul. 20 2019 - 1:12pm by petre

Simona Halep, campioana de la Wimbledon, a fost surprinsă în timp ce se sărută cu noul ei iubit, pe plaja din Mamaia. Relaţia Simonei cu Toni Iuruc este deja oficială! Dar omul de afaceri ascunde o poveste incredibilă.

Nu mai este niciun secret! Simona Halep (27 de ani) are o relaţie cu omul de afaceri Toni Iuruc (40 de ani, foto primul din stânga, sus). Cei doi s-au distrat la Constanţa, fiind surprinşi de fotoreporterii Click, pe o plajă din Mamaia în timp ce se sărutau. Evident, relaţia celor doi a trezit rapid interesul presei care a ”săpat” adânc în trecutul omului de afaceri.

Căsătorit vreme de 10 luni cu Liana, în ciuda sfaturilor apropiaţilor. Fosta soţie e însărcinată!
Milionarul de origine aromână a fost căsătorit, susţine Cancan.ro cu frumoasa Liana. Relaţia lor a fost oficializată în septembrie 2018, asta în ciuda sfaturilor primite de Toni Iuruc de la prietenii săi apropiaţi, care i-au transmis că nu e cazul să facă acest pas important.
Petrecerea a avut loc la Fratelli Mamaia, unul dintre cele mai selecte localuri din staţiunea-fanion a litoralului românesc. Deja fosta doamnă Iuruc este însărcinată în 5 luni, dar Iuruc nu stie daca e sau nu copilul sau!HaLEP IUBIT

Conform sursei citate, Toni şi Liana s-au despărţit în momentul în care, omul de afaceri a aflat despre o relaţie extraconjugală pe care Liana o avea cu un apropiat al său. Iuruc nu a suportat ”trădarea” şi le-a dat dreptate în acel moment prietenilor săi care îl sfătuiseră să nu se căsătorească. Între timp, machedonul s-a cuplat cu Simona Halep, alături de care este prezent la toate evenimentele importante. Cei doi au fost văzuţi, mai întâi, într-un restaurant din zona Herăstrău, unde erau aşteptaţi de părinţii şi fratele fostului lider WTA. La finalul întâlnirii, cei doi au plecat împreună. Apoi au apărut imaginile de pe plaja din Mamaia.
Pe data de 13 iulie, Simona Halep a câştigat turneul de tenis de la Wimbledon, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

 

sursa: LibertateaHaLEP IUBIT

Comments

comments

About the Author