Dezastru în stațiunea preferată a românilor! Un restaurant a sărit în aer cu tot cu clienți – cel puțin șapte morți

Posted on dec. 30 2022 - 11:26pm by petre

Explozie devastatoare în Turcia, aproape de staţiunea Bodrum, preferata românilor.

Un restaurant a fost distrus de o deflagraţie.

Cel puţin şapte oameni au murit, inclusiv clienţi, iar cinci au fost răniţi. Localnicii s-au temut că a fost un atentat, dar poliţiştii şi pompierii spun că tragedia a fost provocată de un angajat care a schimbat neglijent o butelie de gaz din bucătărie.

 

Cel puțin 7 persoane au fost ucise și alte 5 au fost rănite vineri, într-o explozie produsă într-un restaurant din provincia Aydin din vestul Turciei, a declarat guvernatorul provinciei.

Concluziile inițiale arată că explozia a avut loc în momentul în care personalul înlocuia o butelie de gaz goală în bucătăria unui restaurant din districtul Nazilli din Aydin, a declarat guvernatorul Huseyin Aksoy reporterilor, conform Mediafax.

 

Explozie în Turcia. Trei dintre victime erau copii

Ministrul Justiției, Bekir Bozdag, a declarat că a fost începută o anchetă privind explozia și că o persoană a fost reținută. Patru dintre persoanele care și-au pierdut viața în explozie erau femei și trei erau copii, conform agenției de presă Demiroren. Pompierii, angajații din sănătate și poliția au fost trimiși la fața locului, a precizat Demiroren, adăugând că incendiul provocat de explozie a fost stins.

Comments

comments

About the Author