De necrezut! Ce au pățit cinci romi care au încercat să jefuiască un japonez la Roma!

Posted on sept. 10 2016 - 8:40pm by petre

Potrivit publicației România Liberă care citeazăsite-ul italian news24roma.com, „Cinci huligani romi au vrut să jefuiască un japonez aflat în vacanță la Roma„.

„Ei nu știau, însă, că era campion la Ju Jitzu, aÅŸa că trei dintre atacatori au ajuns la spital, în stare foarte gravă„, relateazăsite-ul italian news24roma.com

Zicala „nu știi niciodată peste cine dai„ a devenit realitate la Roma, vineri, în apropierea gării Termini. Campionul Japoniei la Ju Jitzu, Yoshihiko K., se bucura de vacanța la Roma și se plimba liniștit, împreună cu soția, când s-a trezit înconjurat de cinci romi, relateazăsite-ul italian news24roma.com. Se pare că aceștia i-au cerut luptătorului borseta în care avea portofelul plin, geanta soției și telefoanele.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se văd cei cinci romi înconjurând cuplul, iar unul dintre ei, cel mai solid, îl confruntă agresiv pe japonez. Acesta stă nemiÅŸcat câteva clipe, pînă când unul dintre romi încearcă să-i smulgă poșeta soției, care se dezechilibreazăși aproape cade.

Înacel moment, campionul de Ju Jitzu început să se rotească și să sară dintr-o parte în alta ca și cum ar fi fost pe arcuri, împrăștiind lovituri puternice în toți cei cinci romi. Doi dintre agresori au reușit să fugă. Ceilalți trei, însă, au ajuns la serviciul de urgențe al Policlinicii Umberto, iar prognosticul medicilor este rezervat.

Japonezul a fost arestat, deocamdată, pentru vătămare corporalăgravă.

Comments

comments

About the Author