Românii dintr-o altă zonă a țării, fericiți! Wizz Air le face o mare surpriză

Posted on sept. 6 2016 - 1:00pm by petre

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centralăși de Est și cel mai mare transportator aerian din România, a anunțat că Satu Mare devine cea mai nouă destinație românească, lansând totodată noul serviciu către Londra Luton.

Deja cea mai mare companie aeriană din România, WIZZ a adăugat aeroportul din Satu Mare rețelei sale care devine cea de-a zecea destinație românească ce beneficiazăde zborurile cu prețuri reduse ale companiei. ÃŽncepând din 31 octombrie, ruta din Satu Mare va conecta orașul din nord-vestul României cu Londra Luton, de două ori pe săptămînă, în zilele de luni și vineri. Ruta Wizz Air de la Satu Mare devine prima conexiune internaționalăde pe acest aeroport.

Primul zbor Wizz Air din București a decolat în 2007 și de atunci compania și-a dezvoltat continuu rețeaua sa de zboruri la preț redus în România – în prezent transportatorul aerian oferă 120 de rute spre 18 țări de pe 10 aeroporturi din țara noastră. Operațiunile WIZZ din România nu numai că oferă acces la tarifele cele mai mici puse la dispoziție de companie dintre țara noastră și restul Europei, dar stimuleazăși dezvoltarea locurilor de muncă la nivel local, din industriile de aviație și turism. Peste 600 de angajați Wizz Air lucreazăacum în România și sunt cei care îi întâmpină pe pasageri pe zborurile WIZZ din și spre România, ceea ce înseamnă că în acest an compania faciliteazămai mult de 3.300 de locuri de muncă în industriile adiacente din întreaga țară* ⃰.

Demonstrând angajamentul WIZZ către pasagerii săi din România, compania investește continuu în operațiunile locale și va crește flota alocată la 20 de aeronave, inclusiv 4 noi aeronave ultra eficiente Airbus A321, cu 230 de locuri, pînă la sfârșitul lui 2016. De-a lungul acest an, WIZZ a anunțat și a început deja 28 de rute noi, ce vor face legătura dintre România și restul Europei, inclusiv prima cursă internă a companiei ce va conecta Bucureștiul de Cluj –Napoca, deschizând astfel, o nouă etapă în transportul aerian din țara noastră. Înultimele 12 luni (pînă la 31 august), compania a transportat mai mult de 5 milioane de pasageri spre și dinspre țara noastră.

Cu noile zboruri spre și dinspre Satu Mare, Wizz Air își va întări poziția de companie care oferă cea mai mare conectivitate dintre România și restul Europei și de promovare a dezvoltării economice în întreaga țară. Biletele pentru cea mai nouă rută sunt deja disponibile pe wizzair.com de la 109 RON ⃰.

PRIMA RUTĂ WIZZ AIR DIN SATU MARE:

Ruta

Zile

Data de start

Tarife de la*

Satu Mare – London Luton

luni, vineri

31 octombrie

RON 109

George Michalopoulos, Chief Commercial Officer Wizz Air declară: “Wizz Air continuă să probeze angajamentul față de România drept cea mai mare companie aeriană de pe piața localăcare oferă cele mai mici tarife și cea mai bună experiență la bordul aeronavelor sale. Suntem încântați să anunțăm Satu Mare ca fiind aeroportul WIZZ cu numărul 10 din România și să fim prima linia aeriană ce va opera zboruri internaționale de aici. Noua noastră rută spre Londra va fi mai mult decât binevenită pentru clienții noștri din această parte a țării, pentru că aduce cele mai mici tarife în regiune. De asemenea, suntem încrezători că pasagerii care vin dinspre Marea Britanie se vor bucura să viziteze unul dintre cele mai vechi orașe din nord-vestul țării, ce are de oferit multe atracții turistice. Biletele sunt deja puse la vânzare pe wizzair.com cu prețuri începând de la 109 RON ⃰.

Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, afirmă:”Suntem foarte bucuroși că la finalizarea lucrărilor de modernizare deja am și reușit să umplem cu conținut valoros această investiție. Cursa de Londra Wizz Air deschide județul Satu Mare către Europa de vest. Acest lucru conferă un potențial important regiunii noastre pe plan cultural, turistic și economic. Înurmătoarea perioadă vom lucra pentru a facilita noi curse internaționale după această primă cursă.”

Comments

comments

About the Author