Cum încearcă migranții să treacă frontiera spre Ungaria

Posted on ian. 19 2017 - 9:12pm by petre

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus la data de 17.01.2017 punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul ENDAROV PAVLIN sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți.Frontiera

La data de 18.01.2017, inculpatul ENDAROV PAVLIN a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea și a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat că în noaptea de 16/17.01.2017, inculpatul Endarov Pavlin, cetățean bulgar, l-a transportat cu un autoturism pe cetățeanul de origine arabă T.H., în scopul trecerii frauduloase a frontierei de stat a României înspre Ungaria, sens în care inculpatul l-a ascuns pe cetățeanul de origine arabă într-un loc improvizat, special modificat, situat sub bancheta spate a autoturismului.

Inculpatul a săvârșit fapta în scopul de a obține foloase patrimoniale, sens în care acesta urma să primească suma de 3500 Euro în momentul în care ajungea cu cetățeanul de origine arabă T.H. în țara de destinație, Austria.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept.

Comments

comments

About the Author