Surprizămare de la Wizz Air, mai ales pentru Timișoara

Posted on feb. 2 2017 - 1:18pm by petre

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centralăși de Est si cel mai mare operator aerian din România, sărbătorește în această lună opt ani de la lansarea bazei sale din TimiÅŸoara cu o promoție de iarnă și reduce cu 20%* costul biletelor pentru toate zborurile, planificate pînă în data de 31 martie, pentru rezervările realizate astăzi, 2 februarie, pînă la miezul nopții.

Toți pasagerii care și-au programat călătoria pînă la finalul lunii martie spre oricare dintre cele 56 de destinații Wizz Air disponibile din România, sau spre cele peste 500 din întreaga rețea a companiei – inclusiv spre acele cu soare tot timpul anului precum Dubai, Tenerife, Larnaca, Tel Aviv, Lisabona sau Malaga – vor beneficia de o reducere de pînă la 20%. Turiștilor care și-au programat un city-break în week-urile viitoare, sau o escapadă romantică de Valentine’s Day, rețeaua WIZZ le oferă din plin destinații atractive în 40 de țări din Europa și nu numai.Wizz Air nou

În2016, Wizz Air a transportat mai mult de 660.000 de călători pe rutele sale din TimiÅŸoara, ceea ce reprezintă o creștere cu 12% față de perioada anterioară. Înplus, compania susține mai mult de 490** de locuri de muncă la nivel local, în industrii asociate. Dovedindu-și dedicarea și angajamentul față de pasagerii din România și pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, WIZZ este mereu în căutare de noi oportunități de călătorie la tarife scăzute. Deja cea mai mare companie aeriană din România, anul acesta, Wizz Air va avea alocate în țară 22 de aeronave, inclusiv 5 noi și ultraeficiente Airbus A321și va angaja peste 750 de membri de echipaj din țară.

Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager declară: “Luna aceasta sărbătorim 8 ani de când operăm cu succes de la baza din TimiÅŸoara. Cu această ocazie specială, suntem încântați să le oferim clienților din România oportunitatea de a călători mai mult cu un discount de 20%*, și să le asigurăm tarife și mai scăzute pasagerilor care călătoresc spre și dinspre România, dar și în alte destinații, folosind rutele noastre. ÃŽi îndemnăm pe cei care caută astfel de reduceri, dar și pe pasagerii nerăbdători să-și rezerve rapid bilete în condițiile în care această promoție specialăde iarnă se încheie pe 2 februarie, la miezul nopții. Destinații variate și oportunități de călătorie? Astăzi este momentul să îți faci rezervare„.

Comments

comments

About the Author