Copil pe bicicletă, lovit la Timișoara de o șoferiță din Târgu Jiu care a fugit de la locul accidentului

Posted on apr. 15 2024 - 8:37pm by petre

La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost notificați de către medicul de gardă al unei unități medicale cu privire la prezența unui minor, în vârstă de 14 ani, adus pentru îngrijiri medicale în urma unui incident în care ar fi fost acroșat de un autoturism în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel, din Timișoara, ulterior șoferul autoturismului parăsind locului faptei.

În urma investigațiilor efectuate, la data de 13 aprilie 2024, polițiștii Biroului Rutier au reușit identificarea autoturismului implicat în accident, la volanul căruia se afla o femeie, în vârstă de 23 de ani, din Târgu Jiu, bănuită de comiterea faptei.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, a rezultat faptul că la data de 12 aprilie 2024, tânăra, în vârstă de 23 de ani, avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Având în vedere probatoriul administrat în cauză, la data de 15 aprilie 2024, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locul accidentului și conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Comments

comments

About the Author