Cine e afaceristul român care a făcut nuntă de 3 milioane de euro pe malul Lacului Como în Italia

Posted on oct. 9 2023 - 12:12pm by petre

Un milionar român și iubita lui și-au făcut nuntă pe malul lacului Como din Italia.

Evenimentul a costat 3 milioane de euro, iar printre invitați s-au numărat Adrian Minune și Nuțu Cămătaru.

Un eveniment remarcat prin amploarea lui a avut loc într-o locație de lux din Italia, pe malul lacului Como, cunoscut pentru abundența de vedete care merg acolo.

Petre Niculae (63 de ani) este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, patronul firmei Pedro Construct, s-a însurat cu Maria Căpâlnaș, într-o ceremonie de vis, după cum scris cancan.ro.

Evenimentul a avut loc pe malurile lacului Como, Italia, într-un celebru palat, D’Este, ridicat în secolul al XVI-lea, loc în care au călcat de-a lungul vremii diverse cupluri celebre, precum Ducele și ducesa de Windsor, Elizabeth Taylor și Nick Hilton, Rita Hayworth și Orson Welles, Clark Gable și Carol Lombard, Ava Gardner și Frank Sinatra, Aristotele Onassis și Maria Callas, Emily Blunt și John Krasinski.

Cunoscut ca „Don Pepe”, Petre Niculae a fost nașul de cununie al cuplului format din Costin Bacneanu alias „Așchiuță” (supranumit regele termopanelor) și Maria Căpâlnaș, în 2017. Cuplul s-a destrămat, în 2020, și fina a devenit soție, la șase ani distanță.

Petre Niculae s-a asociat anul trecut cu spaniolii de la Avantia pentru a dezvolta un proiect rezidențial gigant pe malul lacului Morii, evaluat la 500 milioane de euro.

Tot el, împreună cu asociatul său Florin Ababe, proprietarul rețelei de bijuterii și amanet Swiss Gold, au inițiat un nou proiect rezidențial, cu 400 de apartamente premium, în apropierea Aeroportului Băneasa.

 

 

Comments

comments

About the Author