Cel mai dulce festival din vestul țării, în weekend! Bunătăți de îți lasă gura apă și vedete ale folclorului pe scenă

Posted on iul. 24 2021 - 1:00pm by petre

Festivalul „Parada Clătitelor”, organizat de două decenii în staţiunea Moneasa, va fi reluat după o pauză de un an impusă de pandemia de COVID-19, ediţia a XX-a urmând să aibă loc pe 24 şi 25 iulie, când în centrul staţiunii vor fi preparate mii de clătite şi vor fi susţinute spectacole.

Centrul Cultural Judeţean Arad şi Primăria Moneasa au anunţat, marţi, că „Parada Clătitelor” va fi organizată similar cu ediţiile din anii anteriori pandemiei.

„Persoanele care aleg să meargă la Moneasa în acest sfârşit de săptămână vor avea ocazia să se bucure de cel mai dulce şi delicios desert, să se relaxeze şi să asculte muzică pentru toate gusturile. Sâmbătă, începând cu ora 19,00, la Teatrul de Vară din Moneasa va avea loc spectacolul ‘WhatsApp-ul şi sătenii’ urmat, la ora 20,00, de un concert folk susţinut de Maria Nicoleta Brola, Daniel Julean şi Mircea Vintilă şi Retro Party cu Cătălin Lăpuşcă. Duminică, de la ora 16,00, tot la Teatrul de Vară, va avea loc un spectacol de muzică populară”, au anunţat organizatorii.

„Parada Clătitelor” este cel mai aşteptat eveniment din staţiunea Moneasa şi atrage anual mii de vizitatori din mai multe judeţe. În anii anteriori, festivalul a atras chiar şi peste 10.000 de vizitatori, fiind preparate şi consumate, cel mai mult, peste 20.000 de clătite în cele două zile de desfăşurare.

Comments

comments

About the Author