Ce bine e la Kaufland! Sunt printre cele mai mari salarii din

Posted on mai 28 2016 - 10:35am by petre

Un lucrător comercial din magazinele Kaufland are la început, în medie, un salariu brut de 1.650 de lei cu tichete de masă, însăpoate ajunge la 2.500 de lei brut, suma cuprinzând salariul mediu, sporurile și bonurile de masă, spun reprezentanții retailerului.

Încadrul companiei existătrei grile salariale, astfel cădupăfiecare an salariul poate crește și în funcție de vechime. Mai mult, se plătesc și orele lucrate suplimentar.

„Pentru a doua oarăîn acest an, începând cu data de 1 mai, salariul minim la nivel de companie va crește în orașele mici la 1.650 lei brut, iar în București, începând cu data de 1 iunie, la 2.100 lei brut, aici fiind incluse și tichetele de masăoferite încădin prima zi de lucru fiecărui angajat”, au mai spus reprezentanții companiei.

Nemții de la Kaufland și rețeaua sorăLidl oferă, potrivit datelor ZF, printre cele mai mari salarii din retail. Discounterul german Lidl, prezent pe piața localăcu aproape 200 de magazine, are peste 4.200 de salariați în România, iar cei mai mulți lucreazăîn magazine pe poziții de vânzător sau lucrător comercial. Salariul minim brut al unui vânzător din magazinele Lidl România este de 1.697 de lei (1.234 de lei net), iar cel pentru treapta superioarăla care un vânzător poate ajunge este de 2.797 de lei brut (1.969 de lei net), cu tichete de masăincluse, spun reprezentanții lanțului de magazine Lidl.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author