Cămătarii conduși de Sandokan au atacat cu săbii și macete o familie

Posted on sept. 6 2020 - 11:22am by petre

Conduși de Sandokan, înarmați cu săbii, macete și cuțite, cămătarii au atacat o familie care nu și-ar fi plătit la timp banii luați cu camătă.

Practic, potrivit Gorjeanul.ro, “armata” din Obreja venise să confiște bunurile puse gaj în schimbul banilor luați de la cămătari.

Familia vizată de reglarea de conturi a anunțat însă poliția.

Cel puțin opt echipaje de poliție, agenții fiind înarmați, dar și o dubă a Jandarmeriei alături de mai mulți jandarmi și polițiști locali, au ajuns sâmbăta la ora 16.00 în cartierul Meteor din Târgu Jiu.

Forțele de ordine au constatat că cinci bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, din comuna Bărbătești și orașul Târgu Jiu, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței unui bărbat de 47 de ani, din Târgu Jiu, unde, în urma unui conflict spontan privind vânzarea-cumpărarea unei mașini, cei cinci l-ar fi amenințat cu acte de violență pe bărbatul de 47 de ani și familia sa.

De asemenea, în timpul conflictului, unul dintre cei cinci bărbați, în vârstă de 35 de ani, i-a distrus victimei un telefon mobil, cauzându-i un prejudiciu de 3.000 lei. pe stradă și i-au pus la respect pe bandiți.

sursa: Observator Tv, Gorjeanul .ro

Comments

comments

About the Author