Bunicul pilotului criminal este originar din România!

Posted on mart. 29 2015 - 6:14pm by petre

Bunicul copilotului Andreas Lubitz, suspectat căa prăbușit avionul Germanwings în Alpii francezi, ar fi emigrat din România în Germania, în anii ’70, susține publicația localăDonau Kurier, într-un reportaj realizat în orașul în care au locuit pânăde curând bunicii tînărului.

Bunicul lui Andreas Lubitz, un medic pediatru în vârstăde 87 de ani, și bunica sa, 84 de ani, au locuit în orășelul Neuburg, landul Bavaria, pânăîn urmăcu câteva luni, când s-au mutat la fiica lor, mama copilotului, în Montabaur, landul Rheinland-Pfalz.Andreas Lubitz

Potrivit Donau Kurier, bunicul lui Andreas Lubitz ar fi originar din România. La începutul anilor ’70, pe vremea când era un tînăr medic, el a venit la un congres și nu s-a mai întors în țară.

Bărbatul și-a găsit un loc de muncăla clinica de pediatrie din Neuburg, în timp ce soția sa a fost profesoarăla școala primarădin oraș. Publicația nu precizeazădacăși femeia este originarădin România.

Unchiul lui Andreas Lubitz a avut un magazin de articole sportive în oraș, unde, în prezent, mai trăiește o mătușăa tînărului.

Andreas Lubitz, copilotul avionului Airbus A320 prăbușit marți în Alpii francezi, este suspectat căa provocat intenționat aceastătragedie. Potrivit presei germane, tînărul s-a confruntat cu un episod depresiv major în 2009 și se afla sub observația unor medici neurologi și psihiatri. Anchetatorii care au efectuat percheziții la domiciile acestuia au descoperit căLubitz avea concediu medical inclusiv pentru ziua în care a avut loc tragedia.

Catastrofa a provocat moartea a 75 de germani, dintre care patru aveau dublănaționalitate, și 52 de spanioli, dintre care patru cu dublănaționalitate, potrivit unui bilanț al Ministerului german de Externe.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author