Băile Herculane, capitala Wellness-ului românesc – Afrodita Resort & Spa găzduiește o nouă conferință națională

Posted on oct. 7 2016 - 11:06pm by petre

Seria conferințelor inițiate de Asociația Pro Turism Herculane a ajuns la a VI-a ediție. De la debutul acestora, în aprilie 2014, evenimentele au reunit peste 700 de specialiști din domeniul medical, operatori și autorități din turismul românesc dar și de peste hotare, investitori, scriitori, istorici și autorități locale și centrale. Astfel, evenimentele continuă pentru promovarea și dezvoltarea stațiunii cu o nouă ediție ,, Băile Herculane, mai mult decât apă – Wellness, energie și viață,,.

 

Conferința își propune să dezvolte promovarea și prezentarea terapiilor ce folosesc apele cu proprietăți speciale ale zonei, toate acestea în contextul noilor tendințe de wellness din Europa. Un punct central al asociației rămâne în continuare promovarea prevenției cât și a unui stil de viață sănătos și o valorificare corectă a resurselor naturale și istorice ale zonei, aspect ce urmeazăsă fie discutate și în această ediție.

,, Ne bucurăm că echipa noastră și numărul membrilor asociației a crescut considerabil în ultimul an, ceea ce ne dă încrederea nu numai că suntem pe drumul cel bun în ceea ce privește acțiunile noastre ci și că cei cărora le pasă de această stațiune și viitorul ei sunt într-un număr tot mai mare. Aceste evenimente sunt o ocazie minunată ca toți cei implicați în dezvoltarea zonei să profite de platforma de comunicarea deja realizată și este locul ce poate genera soluții pentru viitor,,.

Marinela Badea, președinte Asociația Pro Turism Herculane

 

Conferințele trecute au abordat segmente din cele mai diverse ale procesului de dezvoltare, de la promovare internaționalăpînă la terapii noi, atragere de fonduri europene sau proiecte naționale. Această ediție își dorește să evalueze potențialul stațiunii într-un mediu de wellness în continuă dezvoltare și rolul pe care resursele stațiunii îl pot juca într-un climat social tot mai orientat spre găsirea elementelor pentru un stil de viață cât mai sănătos.

 

 

,, Vrem să demonstrăm că într-un mediu competitiv al wellness-ului și Herculane poate avea un cuvânt de spus prin investițiile constante ale mediului privat, precum și că acesta are toate resursele necesare pentru a oferi pachetul complet de sănătate și relaxare: aer ionizat negativ, ape termale și o multitudine de activități sportive. Herculane în acest moment are nevoie de un suflu tînăr, de viziune și de cât mai multe proiecte noi. Nu în ultimul rând, pentru orice acțiune, oricât de mică, avem nevoie de implicare civică, consider că este unul din factorii principali ce poate face mecanismul să funcționeze mai repede. Din acest motiv am ales să avem la această ediție, oameni tineri din toate colțurile țării care au entuziasmul necesar și dorința de implicare pentru a produce o diferență,,

Laura Pătru, PR Asociația Pro Turism Herculane

Ediția din această toamnă urmeazăsă aibă loc în perioada 21 -23 octombrie la Afrodita Resort & Spa în Băile Herculane, unde sunt așteptați peste 150 de participanți din întreaga țară.

Comments

comments

About the Author