A muncit pe brânci în Italia să strângă bani pentru dantură și a uitat borseta cu mii de euro în tren în România

Posted on ian. 14 2024 - 8:58pm by petre

Poveste impresionantă.

Un bărbat şi-a pierdut borseta în care avea patru mii de euro.

În portofel avea economii agonisite cu mare trudă în Italia.

Pusese ban pe ban ca să poată să îşi repare dantura aici, acasă, şi a fost la un pas să leşine când un necunoscut i-a întins geanta cu mica lui avere.

 

Portofelul plin cu euro a fost găsit într-un tren prin care proprietarul banilor se plimba în căutarea unei prize la care să îşi încarce telefonul.

Constantin Maga, păgubit: Am pus borseta pe măsuţa aia de la geam şi am probat să văd dacă merge priza. Nu mergea nici în vagonul ăla. Am ieşit de acolo cu telefonul şi cu cablul în mână.
Fără să îşi dea seama, bărbatul de 61 de ani a uitat geanta cu bani în vagonul din care tocmai plecase. Bucuros că găsise între timp o priză pentru telefon, şi-a făcut de lucru cu smartphone-ul. Norocul lui a fost că în tren a urcat o patrulă de la poliţia transpoturi.

Vlad Pușcașu, agent șef principal, Secție Regională Poliţie Transporturi Iaşi: După ce am plecat din Bacău am observat la unul din compartimentele dintre primele vagoane de locomotivă o borsetă care stătea singură, frumos, pe un scăunel. Am observat că e o sumă frumuşică de bani în euro, un document italian emis de autorităţile italiene. La câteva vagoane mai încolo, am observat o persoană care avea semnalmentele celei care-şi pierduse borseta.
Constantin Maga, păgubit: Au venit şi m-au întrebat câte bagaje am. Atunci mi s-au înmuiat genunchii şi nu ştiam ce-i cu mine. Scăpam totul din mână.
Vlad Pușcașu, agent șef principal, Secție Regională Poliţie Transporturi Iaşi: Omul s-a schimbat, efectiv, şi transpiraţie, şi culori la faţă.

sursa Pro TV

 

Comments

comments

About the Author