A încercat săîși protejeze nevasta, dar a murit trăsnit! Vezi ce avea în buzunar bărbatul

Posted on mai 22 2015 - 11:08am by petre

Cand a ajuns la ea la camp, pentru ca se pornea furtuna, a fost secerat de un fulger si a murit pe loc. Omul avea in buzunar un telefon mobil si, cred localnicii, aparatul i-ar fi grabit sfarsitul.

Tragedia s-a petrecut pe campul din apropierea localitatii Maderat, de langa Arad. Cand a vazut ca cerul se intuneca dintr-o data, barbatul de 54 de ani a plecat intr-un suflet sa isi ajute sotia. Femeia era singura pe camp si avea grija de cireada de vite a satului. Cand s-a pornit furtuna, erau amandoi sub cerul liber.

„A trasnit odata, a fulgerat, numai s-a intins pe spate si a fost gata! Cred ca a avut telefonul si probabil a fost ud, ca era arsa camasa in partea cu telefonul, iar pantalonii descusuti”, povesteste un martor.Trasnet

„S-a dus s-o ajute pe sora mea, ca ea e la vaci cu fratele meu. A venit ploaia asta si fulgerele alea. L-a trasnit… daca toate hainele sunt arse de pe el…”, spune cumnatul barbatului decedat.

Oamenii din sat au sunat la 112, in speranta ca barbatul mai poate fi salvat. Dar, echipajul medical care a ajuns in zona n-a mai putut face altceva decat sa constate decesul.

Furtuna, spun localnicii, nu a durat mai mult de 15 minute, dar a lovit cu putere.

Familia barbatului se pregateste acum de inormantare. Conform procedurii, trupul neinsufletit a fost transportat mai intai la Medicina Legala, pentru autopsie.

sursa: ProTV

Comments

comments

About the Author