Simona Halep, declarație dupămeciul pentru sferturi de la Melbourne

Posted on ian. 25 2015 - 12:46pm by petre

Partida disputatăduminicăîntre Simona Halep și Yanina Wickmaier a durat aproape o orăși 20 minute.

Simona HALEP s-a calificat în sferturi la Australian Open, după6-4, 6-2, cu Yanina Wickmaier. Halep: Cred căacum mi-am luat revanșa

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, duminică, în sferturile de finalăale turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului, dupăce a trecut, cu 6-4, 6-2, de belgianca Yanina Wickmaier, locul 80 WTA.

Calificarea în sferturi este recompensatăla Australian Open cu 430 de puncte WTA și un cec în valoare de 340.000 de dolari australieni (240.000 de euro).

Înfaza următoare, Halep o va întâlni pe Ekaterina Makarova, locul 11 WTA și cap de serie numărul 10, care a trecut, tot duminică, de germana Julia Goerges, locul 73 WTA, scor 6-3, 6-2.

Simona Halep a câștigat singura întâlnire disputatăcu Makarova, cu scorul de 6-1, 7-6 (6), în sferturile de finalăale turneului de la New Haven, ediția 2013, câștigatăde sportiva romînă.

Încealaltăpartidădin sferturile de finalăde pe jumătatea inferioarăa tabloului feminin de simplu se vor întâlni rusoaica Maria Șarapova, locul 2 WTA, și canadianca Eugenie Bouchard, locul 7 WTA.

În2014, Simona Halep a atins aceeași fazăa competiției de la Melbourne Park, fiind învinsăapoi de Dominika Cibulkova din Slovacia, cu scorul de 6-3, 6-0.

Halep: Sunt mulțumităde nivelul meu de joc, cred căacum mi-am luat revanșa

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat căeste mulțumităde nivelul de joc și considerăcăși-a luat revanșa în fața sportivei belgiene.

„Sunt mulțumităde nivelul de joc, m-a învins de câteva ori înainte, dar acum cred mi-am luat revanșa. Sunt fericităcăam jucat cel mai bun tenis al meu. Cred cămi-am îmbunătățit mult jocul, am servit mai bine, am fost agresivă, am deschis bine terenul, m-am descurcat foarte bine. Nu sunt așa de calmăpe teren, dar încerc sărămân concentrată, nu e ușor săpierzi puncte pe care crezi ar fi trebuit săle câștigi, dar încerc să-mi mențin concentrarea și săfac cel mai bun tenis”, a declarat Halep la Eurosport, citatăde Mediafax.

Comments

comments

About the Author