O singura familie din Timișoara a acumulat amenzi de 90.000 de lei pentru vânzarea de produse alimentare

Posted on mart. 17 2014 - 6:50pm by petre

Polițiștii locali au acționat, în aceste zile, pentru luarea măsurilor legale în urma unei sesizări telefonice cu privire la faptul căîn Parcul Copiilor sunt persoane care comercializeazădiverse produse alimentare fărăîndeplinirea normelor legale de comerț. Înurma verificării la fața locului, s-a stabilit căeste vorba despre un bărbat de 27 de ani, cu domiciliul în Timișoara, care comercializa fărăa deține acord de comerț stradal mere glazurate, motiv pentru care acesta a fost sancționat cu suma de 200 lei conform HCL 139/2011. mere1 (680x542)

Înfapt, aceastăpersoanăface parte dintr-o familie cu zeci de sancțiuni primite de la Poliția LocalăTimișoara în ultimii trei ani, care nu deține acord sau autorizație pentru efectuarea de activități comerciale pe raza Municipiului Timișoara.

Cu toate acestea, respectivii efectueazăacte comerciale vânzând în special din rulote, produse de tip patiserie, precum langoși, mere glazurate, vatăde zahăr etc în diverse puncte din oraș fărăa avea acord, dar și fărăaviz din partea Direcției Sanitar Veterinare, care de altfel, în cursul anului trecut a și procedat la sigilarea uneia dintre rulotele deținute de aceștia în zona platformei Kromberg and Schubert.

Înultimii ani, familia Topliceanu a primit pe persoanăjuridică, respectiv intreprindere individuală, un număr de 12 sanțiuni contraventionale în valoare de 71.300 lei, iar pe persoanăfizică, un număr de 68 sancțiuni în valoare de 18.180 lei. Deși nu dețin documentele necesare, cei trei membri, respectiv doi frați și fiul unuia dintre aceștia, continuăsăîncalce legislația în vigoare și săpunăîn pericol sănătatea cetățenilor care cumpărăproduse de la ei. Polițiștii locali vor acționa și pe viitor pentru luarea măsurilor legale împotriva acestora pânăla intrarea în legalitate.

Comments

comments

About the Author