DOR de VERDE, o afacere lansatăde doi timișoreni, înflorește la tine acasă! Vezi cum poți săai rapid propria grădinăîn bucătărie

Posted on mart. 17 2014 - 7:24pm by petre

Cu ghivecele inteligente de la DOR de VERDE oricine poate avea o mini-gradinăacasăsau la birou

Am descoperit curând conceptul DOR de VERDE, un business online lansat de câteva luni de doi timișoreni: plante aromatice, medicinale și ornamentale în ghivece cu sistem de auto-umidificare. plante pentru BUCATARIE (680x508)

Ciprian Lopatăși Corina Brehui s-au reîntâlnit dupămulți ani la o reuniune a liceului unde au fost colegi. Ideea conceptului DOR de VERDE îi aparține lui Ciprian și este unul din proiectele pe care le-a demarat în România, dupămulți ani în care a ocupat poziții cheie în companii din străinătate. Corina cocheta, după20 de ani IT, cu dezvoltarea unei afaceri cu flori sau plante aromatice. Amândoi s-au identificat cu profilul clientului DOR de VERDE, și așa în câteva luni au reușit sălanseze www.dordeverde.com.KP5641_oregano-grecesc (400x400)

„Am deschis o afacere de suflet, www.dordeverde.com, un magazin online cu pachete DOR de VERDE, le spunem noi. Adică, pachete cu tot ce e nevoie pentru a crește o plantăfărăsăfii specialist: semințe profesionale, turba, biofertilizator, ghiveci cu sistem de auto-umidificare. Simplu, primești un pachet gata pregătit, pui semințele, fertilizezi, pui ghiveciul la loc însorit și ai grijădoar săreumpli rezervorul când e cazul, în rest doar visează.„ – aceasta e prezentarea, pe scurt, a produsului – făcutăde Corina.

AG100_ardei_ornamental (400x400)

Nu ai grădină, nu ai timp de grădinărit, nu te pricepi? Poți lua tot ce-ți trebuie repede și gata pregătit pentru a crește  plante aromatice, plante medicinale, ornamentale sau chiar plante cu povești.   grau pe birou (680x508)

Busuioc, creson, rozmarin, cimbru, oregano și multe altele se găsesc în gama plantelor aromatice. Plus mini-legume: ardei iute și roșii pitice, numai bune de crescut în balcon.de ce ddv (400x400)

Gălbenele, mentăsau ștevie dulce sunt câteva din plantele medicinale bune de crescut acasăîn ghiveci.
Încategoria plantelor cu povești găsiți grâu pentru prosperitate, trifoi cu patru foi pentru noroc sau busuioc care aduce de noroc în dragoste sau bani în portofel, într-un cuvânt idei de cadouri cu mesaje frumoase.
Magazinul on-line are azi în jur de 100 produse, dar periodic gama se îmbunătățește cu oferte noi. Ultimele pe lista noilor intrate sunt pachetele cu bulbi de primăvară. Prețurile pachetelor variazăîntre 14,99 lei și 24,99 lei, în funcție de semințe. Toate semințele sunt din Germania, de calitate și randament foarte bun. Înplus, pachetul se livreazăcu un biofertilizator pe bazăde alge marine, care ajuta la o dezvoltarea unor plante sănătoase, 100 % bio.
KP3188_mix-pentru-sosuri-verzi (400x400)
Ghiveciul are un rezervor de apăși un sisteme de auto-umidificare care ajuta platăsăîși ia atâta apăare nevoie. Și așa dispare grijă„cine îmi udăflorile?„, dacăsunt plecat de acasă.
IMG_2136 (508x680)
Planul de dezvoltare al afacerii include în prima fazăoferte inedite de semințe pentru plante exotice, rare, pachete tematice pentru sărbători, seturi atractive pentru pentru copii. Iar în a doua etapă, transformarea pachetului DOR de VERDE într-un produs inteligent, un gadget asociat unei aplicații pe telefonul mobil. Dar și pânăatunci un pachet DOR de VERDE este fi un cadou frumos pentru orice ocazie.

Comments

comments

About the Author