Cîți câștigători sunt deja la Loteria bonurilor fiscale – la ce sumăa scăzut premiul

Posted on apr. 21 2015 - 11:28am by petre

Cei care dețin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei și 6,99 lei – date rezultate în urma extragerii – , se pot prezenta în continuare la unitățile ANAF, cu bonurile în original și o copie a actului de identitate, termenul de revendicare fiind 13 mai. Premiile vor fi acordate în termen de trei luni.

Aproape 9.150 de persoane au depus cereri pentru revendicarea premiilor la prima loterie a bonurilor fiscale organizatăîn România, câștigul ajungând astfel la 109 lei, potrivit datelor Ministerului Finanțelor centralizate la finele săptămânii trecute.

Fondul total de premii este de un milion de lei, care se va împărți în mod egal la numărul total de bonuri câștigătoare și validate de ANAF.

Un bon este câștigător dacăa fost emis de un aparat de marcat electronic fiscal care funcționeazăpotrivit legislației, sunt lizibile informațiile, are valoarea totalăexprimatăîn lei, egalăcu valoarea extrasă, a fost emis în ziua extrasăși nu are menționat niciun cod de înregistrare fiscalăal cumpărătorului.

Sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masă, precum și cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplătitoare de TVA.

Loteria va fi organizatălunar, în prima duminicădupădata de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară, dar va putea fi organizatăși ocazional, de SĂƒrbători.

La extragerile lunare participăbonurile fiscale emise în luna calendaristicăanterioară. La extragerile ocazionale participăbonurile fiscale emise într-un interval stabilit prin ordin al ministrului Finanțelor.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author