ZGUDUITOR! O imigrantăromâncăa fost sechestratăși violatătimp de 9 ani de patronul italian!

Posted on apr. 25 2015 - 11:30pm by petre

O imigrantăromâncăa fost sechestratăîntr-o fermădin regiunea italianăSicilia nouăani, timp în care a fost violatăde patronul pentru care lucra și a fost forțatăsăfacămai multe avorturi, femeia fiind eliberatăde autorități, anunta Mediafax, citand Corriere del Mezzogiorno. Erika, o româncăîn vârstăde 45 de ani, a fost sechestratătimp de nouăani într-o fermădin localitatea Acate, situatăîn provincia sicilianăRagusa (sudul Italiei).

Femeia a ajuns în Italia în anul 2006, pentru a câștiga mai mulți bani, necesari pentru a-și crește cei șase copii rămași în România. A reușit săse angajeze la aceastăfermădin Sicilia, dar a ajuns săfie sechestratăși violatăde patronul italian, Salvatore Nicosia, în vârstăde 67 de ani.

Timp de nouăani, Erika, mamăa șase copii, a suportat în tăcere violențele, de teama pierderii locului de muncă, situație care ar fi adus-o în imposibilitatea de a mai trimite bani familiei din România, precizeazăCorriere del Mezzogiorno. Femeia reușise săfugădin fermăpentru scurt timp, dar a fost prinsăde patronul italian.

Bărbatul a violat-o de nenumărate ori, în pofida faptului călocuiește în aceeași fermăîmpreunăcu soția și cu un copil. Românca a fost nevoităsăfacăpatru avorturi.
Carabinieri
Femeia a avut curajul de a prezenta situația sa incredibilăunui agent al carabinierilor pe care l-a văzut trecând pe lângăgardul fermei. Carabinerii au descins vineri la ferma din provincia Ragusa și au eliberat-o pe româncă, trimisăîntr-un centru unde va fi consultatămedical și va primi consiliere psihologică.

Italianul Salvatore Nicosia a fost plasat în arest preventiv, fiind încarcerat în penitenciarul din Ragusa. Potrivit procurorului Andrea Reale, patronul fermei este acuzat de sechestrare de persoane în formăagravatăși de agresiuni sexuale.

Întoamna anului trecut, presa italianăsemnala căsute de românce de la ferme din Sicilia ajung, în cele mai multe cazuri, sclave sexuale ale fermierilor pentru care muncesc, multe acceptând situația de teama pierderii locului de muncă.

sursa: Hot News, Corriere del Mezzogiorno

Comments

comments

About the Author