Zeci de femei, drogate, violate și filmate în timp ce erau abuzate de un fals doctor

Posted on iun. 16 2023 - 11:33pm by petre

Cel mai cumplit violator din România va sta 30 de ani după gratii. Bogdan Giuseppe a agresat sexual cel puţin 50 de femei în 2017. Bărbatul, care susţinea că e medic ginecolog sau psiholog, îşi ademenea victimele în cabinetul medical pe care pretindea că îl conduce în Bucureşti. Sub pretextul unor interviuri de angajare, îşi droga victimele, iar apoi le viola.

 

Bogdan Giuseppe. 57 de ani. Fals medic ginecolog sau psihiatru, în funcţie de rolul pe care îl juca. Zeci de femei i-au picat victime în urmă cu şase ani. Le promitea că vor fi angajate într-un cabinet medical din zona Giuleşti. Cum a fost posibil ca Bogdan Giuseppe să violeze zeci de femei
De-a lungul anchetei, bărbatul a susÅ£inut că femeile cu care s-a întâlnit au fost de acord să întreÅ£ină relaÅ£ii sexuale cu el. ÃŽntrebat dacă au existat raporturi sexuale forÅ£ate între el ÅŸi clientele sale, Bogdan Giuseppe răspundea vehement: „Niciodată”. Tot în 2017, în luna august, Bogdan Giuseppe a fost întrebat dacă se simte vinovat pentru ceva. Atunci, a răspuns: „Da. Mă simt vinovat. Mă simt vinovat pentru modul în care am păcălit aceste persoane să ajungă la mine la cabinet. Le-am păcălit să vină, nu le-am păcălit să participe”.

 

Bogdan Giuseppe. 57 de ani. Fals medic ginecolog sau psihiatru, în funcÅ£ie de rolul pe care îl juca. Zeci de femei i-au picat victime în urmă cu ÅŸase ani. Le promitea că vor fi angajate într-un cabinet medical din zona GiuleÅŸti. „Aici erau ademenite victimele pentru a-ÅŸi face aÅŸa zisele fiÅŸe medicale. Erau sedate, iar apoi abuzate sexual. Tot de aici a fost ridicat ÅŸi bărbatul după ce Curtea de Apel BucureÅŸti l-a condamnat definitiv”, arată LaurenÅ£iu Rădulescu, reporter Observator.

Cum a fost posibil ca Bogdan Giuseppe să violeze zeci de femei
De-a lungul anchetei, bărbatul a susţinut că femeile cu care s-a întâlnit au fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu el. Întrebat dacă au existat raporturi sexuale forţate între el şi clientele sale, Bogdan Giuseppe răspundea vehement:

„Niciodată”. Tot în 2017 în luna august, Bogdan Giuseppe a fost întrebat dacă se simte vinovat pentru ceva. Atunci, a răspuns: „Da. Mă simt vinovat. Mă simt vinovat pentru modul în care am păcălit aceste persoane să ajungă la mine la cabinet. Le-am păcălit să vină, nu le-am păcălit să participe”.

Totul era înregistrat pe camerele de supraveghere ascunse în cabinetul falsului medic. Imaginile ajungeau apoi pe site-urile pentru adulÅ£i. „ÃŽnregistram în scop profesional. Niciodată nu am arătat cunoscuÅ£ilor, prietenilor, nu am făcut postări”, declara Bogdan Giuseppe.

Comments

comments

About the Author