Video uluitor cu hoții români cascadori care furau din camioane în mers

Posted on dec. 12 2018 - 8:06pm by petre

Şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 44 de ani, din judeţele Ilfov şi Ialomiţa, au fost arestaţi preventiv după ce au furat, dintr-un tir aflat în mers, laptopuri şi electrocasnice în valoare de 50.000 de euro. Bărbaţii au fost prinşi de poliţiştii din Ilfov, pe centura municipiului Buzău.

Poliţiştii din Ilfov au oprit în trafic, pe centura municipiului Buzău, trei maşini în care erau şapte bărbaţi, bănuiţi că ar fi furat laptopuri şi produse electrocasnice, în valoare de aproximativ 50.000 de euro, dintr-un tir care se deplasa pe ruta Bucureşti-Chişinău.

Bărbaţii ar fi urmărit un tir care plecase din Bucureşti spre Chişinău, iar între oraşele Râmnicu Sărat şi Focşani, aceştia ar fi urcat în tir în timp ce acesta se afla în mers şi ar fi furat laptopuri şi alte electrocasnice, informează Poliţia Ilfov, printr-un comunicat de presă. Potrivit sursei citate, gruparea se afla în atenţia poliţiştilor ilfoveni din luna august, iar prejudiciul estimat la acţiunea de săptămâna aceasta este de aproximativ 50.000 de euro.

Cei şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 – 44 de ani, din judeţele Ilfov şi Ialomiţa, au primit, din partea magistraţilor, mandate de arestare preventivă.

Comments

comments

About the Author