Vești grozave pentru românii din vestul și nordul țării! Ryanair lanseazănoi zboruri ieftine spre Europa

Posted on sept. 20 2016 - 1:55pm by petre

Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, astăzi (20 septembrie) a anunțat primele sale zboruri din Oradea, cu 2 rute noi către Barcelona Girona (2 x săptămînă) și Milano Bergamo (2 x săptămînă) începând din martie, care vor aduce 60,000 clienți p.a. pentru Aeroportul Oradea, cel de-al 4-lea aeroport pe care opereazăRyanair în România.

Din martie, Ryanair aduce la Oradea:

  • 2 rute noi: Barcelona Girona (2 săpt.) & Milano Bergamo (2 săpt.)
  • 8 zboruri săptămânale
  • 60,000 clienți p.a.

Ryanair a sărbătorit noile sale zboruri din Oradea prin scoaterea la vânzare a locurilor, la tarif promoțional, începând de la doar 19.99€ pentru călătorii în aprilie 2017, care sunt disponibile pentru rezervări pînă la miezul nopții, luni (26 septembrie).

ÎnOradea, Denis Barabas, Sales & Marketing Executive pentru România, Ryanair, a declarat:

“Suntem încântați să anunțăm că tarifele reduse Ryanair au ajuns și la Oradea, al 4-lea aeroport pe care operăm în România, cu două rute noi către Barcelona Girona și Milano, începând din martie 2017, care vor aduce anual 60,000 clienți pentru Aeroportul Oradea.

Rutele noastre către Barcelona Girona și Milano Bergamo sunt alegerea idealăpentru călătorii business și de agrement, și urmăresc anunțurile noastre recente de creștere în România – la începutul lunii am deschis o nouă bazăla Timișoara, urmând ca la sfârșitul lunii octombrie să inaugurăm și baza noastră din București.

Pentru a sărbători noile noastre rute din Oradea, scoatem la vânzare locuri pentru Barcelona Girona și Milano Bergamo, la prețul promoțional de la doar 19.99€ pentru călătorii în aprilie 2017, care sunt acum disponibile pentru rezervări, pînă la miezul nopții, luni (26 septembrie). Pentru a nu rata această promoție extraordinară invităm clienții să viziteze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.„

2 NOI RUTE DIN ORADEA

 

Rută

Frecvență

Dată lansare

Tarif de la

Barcelona Girona

2 x săptămînă

26 Martie

19.99€

Milano Bergamo

2 x săptămînă

29 Martie

19.99€

 

Comments

comments

About the Author