Veste bună! Un nou drum asfaltat apropie localitățile din estul Timișoarei de oraș, dar și pe timișoreni de autostradăși de șoseaua spre Lugoj

Posted on dec. 14 2015 - 10:12pm by petre

Consiliul Județean Timiș a inaugurat luni încăun drum asfaltat, o investiție de 5,5 milioane de lei (un milion de euro inclusiv TVA), banii fiind asigurați din bugetul CJ Timiș și din fonduri guvernamentale derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală2014 -2016.

Este vorba despre drumul de 4 kilometri dintre Bucovăț și Moșnița Nouă, care pe deoparte unește localitățile din zonăși pe o alta realizeazăînchiderea unei micro-centuri pentru Timișoara, scurtând distanța și, mai ales, timpul ieșirii din zona sudicăși de est a Timișoarei spre autostradă, aeroport sau spre Lugoj.

La inaugurare au fost prezenți președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, vicepreședintele CJT Florian Zanfir, primarii din Bucovăț și din Moșnița Nouă, reprezentanți ai constructorului.

„Ne aflăm la kilometrul zero din cei patru care unesc comuna Bucovăț de comuna Moșnița Nouă, implicit de Timișoara, iar de la Bucovăț se poate ajunge spre Bazoșu Nou, pe un drum de trei kilometri.
Cred căeste o lucrare extraordinarăpentru oamenii din Bucovăț și din Moșnița, dar și pentru timișoreni, pentru căeste foarte ușor de ieșit pentru cei care sunt în zona Spitalului Județean sau Electrotimiș, pe Calea Moșnița, inclusiv pentru cei care vin de la Buziaș, care au acum posibilitatea foarte rapidăde a ieși spre autostradă„ a declarat Titu Bojin, președintele CJ TimișSorincau Bojin

„Am început solicitările pentru realizarea acestui drum încădin anul 2009, dar e bine căs-a făcut și acum„, spune primarul din Moșnița Nouă, Ioan Sorincău.

Comments

comments

About the Author