Vatman bătut și mușcat de un individ

Posted on feb. 23 2022 - 7:23am by petre

Un vatman a fost lovit și mușcat de un om al străzii, fiind necesară intervenția unui echipaj al Poliției Locale din Arad.

Potrivit polițiștilor arădeni, incidentul a avut loc ieri după amiază într-o stație de tramvai din zona centrală.

Acolo, un om al străzii, în vârstă de 38 ani, cu domiciliul în municipiul Hunedoara a intrat în conflict cu un vatman al Companiei de Transport Public. În urma altercației, vatmanul s-a ales cu mai multe lovituri şi mușcături pe corp.

La faţa locului a ajuns o patrulă din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Circulație și Parcări al Poliției Locale Arad fiind sprijinită și de o patrulă a Biroului Ordine Publică și Intervenție care a calmat temporar persoana agresivă, împiedicând-o să producă alte distrugeri sau vătămări, notează newsar.ro

„S-a constatat că același individ este autorul unor manifestări violente produse în zona centrală, unde s-a manifestat agresiv la adresa mai multor cetățeni.

Direcției Generale a Poliție Locale, unde a fost supravegheat până la atingerea unui nivel de normalitate a conduitei care să faciliteze un eventual dialog.

Transportat la sediul Poliției Municipiului Arad, unde a fost prezentat în vederea obținerii datelor necesare gestionării plângerii penale redactate de angajatul Companiei de Transport Public, și-a pierdut din nou controlul, fiind necesară imobilizarea sa a doua oară.

sursa: Antena3.ro

 

 

Comments

comments

About the Author