Unul dintre soldații americani care au violat o româncă însărcinată în Italia a mai comis un viol – ce despăgubiri le-a dat armata americană victimelor

Posted on oct. 24 2019 - 12:30am by petre

Soldatul american Jerelle Lamarcus Gray a fost condamnat recent, la șapte ani și șase luni de închisoare pentru violarea unei fete italiene în vârstă de 17 ani.

Victima părăsea un club de noapte pe Viale della Pace din Vicenza, lângă cazarma americană Carlo Ederle, când Gray a atacat-o și a violat-o.Screenshot_20191024-012526__01

De asemenea, făptuitorul a fost condamnat să plătească victimei 100.000 de euro.

Grey este cel care, alături de un alt militar american, fusese condamnat cu un an înainte la trei ani la șase ani de închisoare în Italia pentru violarea unei românce însărcinate în șase luni.

Cazul a făcut vâlvă atât în Italia, România cât și în Stalele Unite, armata americană încercând să obțină trasferarea celor înmplicați în SUA.Screenshot_20191024-011935__01

În vara acelui an, Gray Gerelle Lamarcus (in varsta de 23 de ani) si Edil Mc Cough (22 de ani), militar americani cantonați în Italia, au racolat-o pe româncă de pe o stradă din Vicenza și, la început, victima ar fi ajuns la o înţelegere cu cei doi. S-a urcat în maşina lor şi au mers spre o alee retrasă. Acolo, însă, planul a căzut. Bărbaţii au imobilizat-o şi au violat-o.

Cei doi soldaţi americani, pe deasupra, i-au furat femeii şi 40 de euro, apoi au abandonat-o apoi pe asfalt. Cu ultimele puteri, victima şi-a notat în telefon numărul de înmatriculare al maşinii militarilor. Apoi a sunat o prietenă, care a dus-o la spital. Femeia de 24 de ani era însărcinată în 6 luni şi a fost în pericol să piardă copilul, pe care l-a născut cu serioase malformatii.

Cu titlu de despăgubire Pentagonul vla acceptat să ii plătească româncei 187.624 de dolari, echivalentul a circa 160.000 de euro.

Comments

comments

About the Author