Un român s-a dus la spital pentru că nu mai putea de dureri – medicii i-au scos din stomac un lingou din aur!

Posted on apr. 8 2022 - 11:46pm by petre

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către reprezentanții unei instituții medicale din oraș, cu privire la faptul că în cadrul unei intervenții chirurgicale, efectuată joi, au extras din stomacul unui bărbat de 35 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, un lingou de aliaj galben.

Verificările derulate de polițiști au condus la stabilirea faptului că cele sesizate se confirmă, dar având în vedere starea post chirurgicală a pacientului, până în prezent nu s-a putut realiza comunicarea cu acesta, precizează comunicatul poliției.

În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Conform managerului IRGH, Mihai Mleşniţe, lingoul are 250 de grame şi circa 6,3 cm lungime, iar pacientul în cauză ar fi spus că l-a înghiţit accidental.

„Este vorba despre un lingou de aur de 250 de grame. Medicul de gardă m-a sunat să mă întrebe cum să procedeze într-o astfel de situaţie. I-am spus să îl opereze pe bărbat, să scoată lingoul şi să anunţe poliţia„, a declarat presei, vineri, managerul unităţii medicale.

Comments

comments

About the Author