Un român a ținut sub teroare ore în șir un orășel din Spania VIDEO

Posted on iun. 6 2022 - 9:30am by petre

Un român de 43 de ani a fost protagonistul unor scene teribile, sâmbătă, în orașul Coslada din Spania, după ce, înarmat cu un cuțit, și-a sechestrat propriile fiice în apartament, apoi a amenințat că le ucide și aruncă în aer clădirea. Ore în șir, poliția a încercat să-l determine pe bărbat să renunțe la planul său.

 

Pentru locuitorii din Calle Príncipes de España 15 ziua de sâmbătă a fost una plină de suspans şi momente de panică şi groază, după ce un bărbat de 43 de ani, de naționalitate română, s-a baricadat în casă cu cele două fiice ale sale, amenințăndu-le că le va ucide și că va arunca blocul în aer. Furia individului fusese declanșată de soţia lui, care depusese o plângere împotriva lui pentru violență de gen și ceruse divorțul.

Românul şi-a ameninţat fetiţa cu moartea chiar de ziua ei. Filmul evenimentelor din Coslada

Alarma a fost dată sâmbătă, 4 iunie 2022, în jurul orei 11:00. Când agenții au venit la român acasă pentru a-l aresta, acesta s-a baricadat în apartament cu cele două fiice ale sale și a amenințat că le va ucide cu un cuțit și va arunca în aer clădirea, dacă polițiștii îndrăzneau să treacă de ușă, scrie publicația El Mundo.

Una dintre fete, cea mică, Sara, în vârstă de 12 ani, a reușit să scape sărind pe terasa casei de alături desculță, în pijamale. Copila și-a pus viața în pericol, întrucât casa familiei se află la etajul 10. Sora ei mai mare, Miriam, care sâmbătă a împlinit 15 ani, a rămas cu tatăl ei în casă, forțat, până după ora 18.00, când, din fericire, a fost eliberată fără să fie rănită.

La fata locului s-au deplasat numeroși polițiști – inclusiv negociatori-, ambulanțe și echipaje de pompieri, care au fost nevoiți să intervină după ce bărbatul a încercat să arunce în aer imobilul. Românul a deschis butelii de gaz, iar pompierii au pus în funcțiune un sistem de captare a scurgerii acestuia, pentru a preveni explozia clădirii. Toți locatarii au fost evacuați și nu s-au putut întoarce în casele lor decât după ora 19.00.

 

Comments

comments

About the Author