Un băiat de 13 ani a murit pe terenul de sport după ce a băut trei energizante

Posted on feb. 22 2024 - 10:35pm by petre

Un copil de 13 ani, din Bistriţa-Năsăud, a murit pe terenul de fotbal, după un antrenament. Băuse trei energizante, a început să aibă palpitaţii, după care inima i-a cedat.

Împietriţi de durere, părinţii spun că nu avea probleme de sănătate. Pun moartea lui pe seama băuturilor care tocmai au fost interzise prin lege.

Şapte din 10 adolescenţi români beau energizante, peste media europeană.

 

Cibor Hodoroga era cel mai bun sportiv din clasa lui
Mereu zâmbitor şi primul la minge. Astăzi, colegii de şcoală şi profesorii şi-au luat adio de la el. Aproape o mie de elevi i-au întâmpinat sicriul cu flori şi aplauze.

 

Cibor, mijlocaş în echipa de juniori din Maieru, a făcut aseară antrenament aproape o oră şi jumătate. A mai rămas pe gazon şi după ce antrenorul a fluierat finalul. Era cu 10 copii pe teren când le-a spus că îl doare, dintr-o dată, pieptul.

A mai apucat să îi roage să o sune pe mama lui, apoi s-a prăbuşit.

 

Tot energizantele sunt vinovate pentru moartea încă unui adolescent
Yannis, un băiat de 17 ani din Iaşi, s-a stins vara trecută, în tabără pe litoral, după ce a băut mai multe doze. O lege care interzice vânzarea băuturilor energizante minorilor a fost votată săptămâna aceasta în Parlament. Mama lui Yannis crede că răspunderea rămâne, însă, tot a familiilor – spune că a văzut un caz stupefiant într-un magazin.

sursa: Observator News

Comments

comments

About the Author