Trei români băuți au devastat un bar în Italia, i-au bătut pe proprietar și pe clienți

Posted on nov. 29 2021 - 5:58pm by petre

Padova, ceartă violentă la barul Zanellato din centrul istoric al orașului.

Trei frați români în stare de ebrietate au devastat barul și i-au bătut pe proprietar și angajați, pentru că nu au vrut să le mai dea de băut. «Erau nebuni. Am refuzat să le dăm de băut și au spart totul”.

„Erau trei furii nebune, am refuzat să le dă,m de băut, pentru că i-am văzut deja alterați, și mai ales când un agent de pază de culoare s-a dus să le spună să se liniștească, au sărit la bătaie, au spart totul și ne-au bătut” informează GazetaRomaneasca.com.

Dario Zannoni are 41 de ani și conduce barul Zanellato din via dei Fabbri, în inima ghetoului din Padova: vineri seara restaurantul său a fost devastat de trei frați români de 17, 20 și 25 de ani care au fost apoi denunțați de poliție, scrie Il Corriere del Veneto.

Acesta nu a fost primul loc unde cei trei au creat probleme, mai multe apeluri la poliție au venit și de la alți barmani chiar înainte de „raidul” de la Zanellato.

„Era în jurul orei 21.00 – explică Zannoni – acești trei băieți, pe care nu i-am mai văzut până acum, au ajuns la noi deja defazați din cauza alcoolului pe care îl băuseră în altă parte.

Comments

comments

About the Author