Tramvaiele 1 și 8 nu vor mai ajunge la Gara de Nord! Trasele vor fi deviate temporar douăzile

Posted on mart. 25 2014 - 8:25pm by petre

ÃŽncepând de miercuri 26 martie de la ora 9.00 pentru douăzile traseul liniilor 1 și 8 tramvaie va fi deviat din Piața Mocioni pânăîn Dâmbovița. Tramvaiele 1 și 8 nu vor mai ajunge la Gara de Nord deoarece se efectueazălucrări la macazul din zona gării. Pânăla Bulevardul Dâmbovița și retur tramvaiele 1 și 8 vor opri în toate stațiile de pe traseu.

Pentru a asigura legătura dintre Piața Mocioni și Gara de Nord se va introduce un autobuz care va circula pe următorul traseu: Piața Mocioni, Bulevardul 16 Decembrie 1989, Bulevardul General Ion Dragalina, Strada Gării și retur.

Autobuzul va opri în următoarele stații: P-ța Al. Mocioni (în stația liniilor 33, 33b, E7, 32 în sensul spre Calea Șagului), Regele Carol I (înainte de intersecția bv. General Dragalina cu bv. Regele Carol I, în drept cu intrarea la Liceul Tehnic de Vest), Gara de Nord (în stația Expresului 3), Regele Carol I (dupăintersecția bv. General Dragalina cu bv. Regele Carol  I, în dreptul școlii), Brâncoveanu (în stația liniilor 33, 33b, E7, 32 sensul spre Piața Mocioni). Autobuzul va circula la interval de 20 de minute.

Devierea este valabilăpânăvineri 28 martie, când liniile 1 și 8 tramvaie își reiau traseul pânăla Gara de Nord.

Abonamentele de o linie pentru tramvaiul 1 și 8 sunt valabile și pe autobuzul care circulăîntre Piața Mocioni și Gara de Nord doar în zilele de 26 și 27 martie.

Comments

comments

About the Author