Tragedie pe autostradă! Zece morți și 45 de răniți după ce un autocar s-au răsturnat

Posted on iul. 25 2021 - 4:07pm by petre

Zece persoane au murit şi alte 45 au fost rănite într-un accident produs în apropierea oraşului Slavonski Brod, pe autostrada care leagă Zagreb de frontiera cu Serbia, potrivit News.ro.

Un autocar înmatriculat în Kosovo se afla pe ruta sa obişnuită Germania – Priştina în momentul în care s-a răsturnat, duminică dimineaţă, la ora locală 06.00. Autorităţile au anunţat că accidentul s-a produs după ce şoferul autocarului a adormit şi a pierdut controlul volanului ieşind de pe carosabil. Pompierii şi echipele de pe ambulanţă au ajuns la faţa locului pentru a oferi îngrijiri de urgenşţă victimelor.

Mai multe persoane grav rănite au fost transportate la spital.

Oficialii au declarat că autobuzul transporta 67 de pasageri, inclusiv copii, și doi șoferi, dintre care unul a murit în accident. Franjo Galic, şeful poliţiei locale a descris ceea ce s-a întâmplat drept unul dintre cele mai grave accidente pe care le-a văzut vreodată. Cei 45 de răniţi au fost transportaţi la spitalul din Slavonski Brod. Opt persoane sunt în continuare în stare gravă.

Autostrada unde s-a produs accidentul este o arteră cheie a traficului prin Croația. Aceasta este des tranzitată în timpul verii de către locuitorii ţării care vin acasă din ţările Europa de Vest.

Comments

comments

About the Author