Timișorenii au umor! S-au năpustit asupra primarului Robu după ce acesta a postat o nostimadă din Miami – ”ăla v-a confundat cu Romina si Albano”

Posted on dec. 30 2018 - 3:40pm by petre

Valurile de comentarii vesele, sarcastice sau chiar bășcălioase care curg după una dintre ultimele postări ale primarului Nicolae Robu pe Facebook sunt absolut superbe și nu mai pot fi acoperite de propaganda camarilei edilului șef. Aflat într-un binemeritat concediu în zonele calde ale Stalelor Unite ale Americii, primarul Nicolae Robu a povestit ceea ce dumnealui consideră o întâmplare nostimă:

 

ÎNTÂMPLARE NOSTIMĂ! Am chemat un taxi în Miami. A sosit în 5 minute, șoferul a coborât, s-a oprit blocat și mi-a spus: pe dv vă știu de la televizor, sunteți Primarul Timișoarei! Era de origine din Focșani, fugit în 1980 din România și de-atunci trăitor în Miami. Nostim, nu?!

 

Reacțiile timișorenilor au venit promp. Redăm mai jos câteva din comentariile postate pe pagina primarului, cu precizarea că pe distribuirile din grupuri și de pe terțe pagini sunt sute de astfel de comentarii.

Robu Miami

Liana Toma: M-am kkt pe mine ce nostim

Angi Ilie: Dar eu cred ca ala v-a confundat cu romina si albano power :))

Cristian Paul: Eu stau de 45 de min.in stația de E.8. Șoferul e de origini de la Giulvaz,nu mă cunoaște și nici nu cred ca își dorește. Nu este funny?

Eduard Nicolae Popa: Eu cred ca v-a recunocut pentru faptul ca sunteti golgeter la minifotbal.

Dodoo Sebesan: Puteti sa va intoarceti in tara domn primar. Ne-am ocupat noi de dezapezit strazile!

Alex Marta: Nu a mers omu in vacanța,a mers sa facă un studiu de marketing pentru următorul rând de palmieri

Eugen Serban: Dacă era din Timișoara, nu v-ar fi luat!

Cristian Marcel: Care e ratiunea unui om plecat in 1980 din Focsani sa se mai uite la stirile locale din Timisoara in anul 2018? Nu e nostim?

Anca Sasha: Domn’primar..Eu am stat 45 de minute in statie la autobuzul 21 si nu a venit.. nici in 5 nici in 15 nici in 45 de mn..Si in alea 45 de mn trebuiau să vină două nu unul…cu copil de 4 ani lângă mine deci…oare cand o sa ne mândri și noi cu RATT ul din oraș? ..fără să își bată joc de noi niste șoferi.. sau cei care fac orarul pentru autobuzele din cartierul Plopi?

Mihaela Nedelcu Lunca: Miami, pământ românesc!

Gabriel Pietreanu: Sunteti de comă domnule Lae, să mor

Marius Mituca: Nu trebuie sa te lauzi că ești în Miami

Daniel Ene: 5 min…si la noi 5 minute doar de tine tanti aia la telefon pana iti cauta o masina dupa care iti spune: Ne cerem scuze, nu avem momentan nicio masina libera( cu aceeasi voce de fiecare data)

Alex Popescu: Asta e o lecţie, ca să vă dăm mai rar la televizor. Nu e nevoie să lobotizăm mai multe continente.

Iulian Filip: Din cate am inteles, va stia dupa numarul de goluri

Catalin Florin: Pișicher tare primarul vostru, mare figură, e nostim, de gașcă! Câți 10 (zece) cenți i-a lăsat șpagă poznașul

Dan Deboer: Sunt curios cum o sa fie cand va veti plimba intr-un taxi nautic pe Bega.. 😉

Mac Mc Gigi: Serifule, problema prostului e ca ii crede pe toti la fel de prosti – sau chiar mai prosti. Povestea asta e nostima doar pentru ca mi te inchipui crezand-o si tu. Ce televizor, mami? Cine dracu’ te da pe tine la tv in America, de vreme ce tu nici p-aci nu prea apari? Hai, centreaza si mai da un gol.

Ovidiu Ciucur: Da e nostim ca a trebuit să fugă din România! E de râs de a dreptul ! Chiar de tăvălit pe jos !

Vlad Valer: Atâta știa că sunteți primar, daca ați fi făcut lucruri bune va știa mai in detaliat

Bot Dani: Bine ca nu va cerut un autograf crezând ca sunteți Chuck Norris

Comments

comments

About the Author