Timișorean căutat în Germania pentru spălare de bani, prins la Dudeștii Noi

Posted on apr. 15 2014 - 12:30pm by petre

Un bărbat de 29 de ani, din Timișoara, pe numele căruia autoritățile germane au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de polițiștii timișeni, în urma schimbului de date și informații operative, prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Azi, 15 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat pe raza localității Dudeștii Noi, un tînăr de 29 de ani, urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile germane au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de spălare de bani.

Înfapt, în perioada 08-12 aprilie 2013, cel în cauză, aflându-se în orașul Berlin, din Germania, ar fi pus la dispoziția unor terțe persoane contul său bancar, spre a-i fi transferate sume de bani provenite din activități ilegale, dupăcare ar fi efectuat mai multe retrageri, majoritatea fondurilor fiind restituite depunătorilor, iar o parte îi revenea lui.

Tînărul va fi prezentat magistraților Curții de Apel Timișoara pentru confirmarea mandatului european de arestare, ulterior fiind demaratăprocedura de extrădare.

Comments

comments

About the Author