Timeea abia împlinise 24 de când a fost lovită de o tragedie inimaginabilă

Posted on nov. 25 2023 - 11:09pm by petre

Coincidenţe nefaste în cazul morţii tinerei profesoare peste maşina căreia a căzut un buldoexcavator.

CITEȘTE AICI CUM S-A PETRECUT NENOROCIREA

Şoferul care nu a ancorat utilajul de platformă este din aceeaşi localitate cu cele două surori.

 

Acesta a recunoscut, pentru Observator, că nu obişnuia să asigure astfel de transporturi. Cele două tinere mergeau acasă la părinţi pentru o întâlnire la biserica din sat. Vă avertizăm, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional.

 

În urmă cu trei zile, Timeea împlinise 24 de ani. Ieri, ca-n fiecare sfârşit de săptămână, mergea împreună cu sora ei de la Arad spre casa părintească din Săvârşin. Înainte de Lipova, nenorocirea a lovit din senin.

 

Ca-ntr-un scenariu de groază, într-o curbă periculoasă, un buldoexcavator a căzut de pe un trailer care venea din sens opus, direct pe maşina lor.

 

Utilajul a rămas agăţat de remorca pe care era transportat, iar cu partea din faţă a târât mai bine de o sută de metri maşina celor două surori. Autoturismul a fost apoi aruncat pe câmp.

Pentru fata cu zâmbet senin nu s-a mai putut face nimic. Sora ei, cu doi ani mai mică, a fost preluată de urgenţă de un elicopter SMURD şi dusă la spital în Timişoara. Este conştientă, dar are răni grave.

Timeea era profesoară de limba română la o şcoală din Arad de doar câteva luni şi, împreună cu sora ei, studentă şi educatoare la o grădiniţă, se grăbea să ajungă acasă, la o întâlnire a tinerilor din comunitate, la biserică.

Coincidenţa nefastă face ca bărbatul de 50 de ani care conducea maşina de mare tonaj să fie din aceeaşi localitate cu tinerele. Martorii spun că a fost avertizat de colegii din trafic că buldoexcavatorul stă să cadă.

sursa: Observator News

Comments

comments

About the Author