Tânărul mort pe motocicletă în centrul orașului circula pe baza adeverinței înlocuitoare, având permisul suspendat în urmă cu câteva zile

Posted on iul. 19 2023 - 6:09pm by petre

Tragedie, marți seara, în centrul Timișoarei.

Un tânăr de 21 de ani care conducea o motocicletă Suzuki cu viteză excesivă, spun martorii, pe Bulevardul Republicii, a intrat în plin într-un autoturism staționat în parcarea din fața Palatului Lloyd (Rectoratul Politehnicii).

În ciuda intervenției prompte a echipajelor medicale, tânărul nu a putut fi resuscitat, un medic declarând decesul.

Potrivit Poliției, victima deținea permis de conducere, care îi fusese, însă, suspendat în urmă cu câteva zile și circula legal pe baza adeverinței provizorii.

„La data de 18 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în centrul din Municipiul Timișoara a avut loc un accident rutier. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, care au constat faptul că un tânăr în vârstă de 21 de ani a condus o motocicletă dinspre strada Paris înspre strada Victor Vlad Delamarina iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla parcat pe partea dreaptă a sensului său de deplasare.

Comments

comments

About the Author