Tânără răpită de pe stradă și dusă cu forța la… Caracal!

Posted on oct. 8 2019 - 3:01pm by petre

O tânără de 26 de ani a fost luată de pe o stradă din Corabia, urcată cu forţa într-o maşină şi dusă în Caracal.

Doi bărbaţi au fost reţinuţi în acest caz şi vor fi prezentaţi, marţi, parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unui comunicat al IPJ Olt, un bărbat din Corabia a sunat luni la 112 şi a anunţat că sora lui, de 26 de ani, a fost luată cu forţa de pe strada C.A. Rosetti şi urcată într-o maşină argintie, care a plecat într-o direcţie necunoscută.

Poliţiştii din Olt au declanşat operaţiunile de căutare a tinerei, fiind alertate şi secţiile din judeţele învecinate.

Oamenii legii au depistat un bărbat de 49 de ani care conducea în Caracal maşina folosită la răpirea tinerei. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat tânăra şi pe cel de-al doilea bărbat, în vârstă de 25 de ani.
Cei trei au fost audiaţi la sediul Poliţiei. „Din primele cercetări, a reieşit faptul că doi bărbaţi, de 25 de ani, şi, respectiv, 49 de ani, ar fi constrâns-o pe tânăra respectivă să urce în maşină, după care au transportat-o pe aceasta în municipiul Caracal”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

În urma audierilor, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar marţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetaţi pentru lipsire de libertate şi lovirea sau alte violenţe.

Comments

comments

About the Author