Tânără, agresată sexual de controlor în trenul de București

Posted on nov. 25 2022 - 4:29pm by petre

O tânără  a povestit cum o călătorie cu trenul a devenit un coşmar, din cauza controlorului care a agresat-o sexual.

Şocată de cele întâmplate, tânăra a depus plângere la poliţie şi spune că îşi doreşte ca nicio altă fată să nu mai treacă prin clipele oribile prin care a trecut ea.

 

Totul s-a petrecut în data de 18.11.2022, în trenul  trenul IRN 79. Tânăr s-a urcat în gara Craiova spre Bucuresti

„În momentul în care a sunat alarma m-am trezit şi am văzut că trenul era oprit. Buimacă de somn, am sărit în picioare crezând că am ajuns în gară. În acel moment, l-am văzut pe controlor în uşa compartimentului venind spre mine şi spunând că a venit să mă trezească. M-am întins după bagaj, iar el m-a apucat de mână, m-a înghesuit spre geam şi a încercat lucruri greu de descris în cuvinte.

Am încercat să scap, dar mă ţinea strâns de mână şi îmi spunea că „mergem amândoi cu trenul la Braşov şi petrecem o noapte împreună”. Între timp, trenul s-a pus în mişcare (de fapt eram opriţi la podul Basarab) şi probabil şi-a dat seama că ajungem în curând în gară pentru că, deşi încă mă ţinea de mână, repeta întruna să îi dau adresa mea de Facebook. I-am spus că nu am aşa ceva, să mă lase în pace. Nu înţelegeam de ce lumea din vagon nu e pe hol cum se întâmplă de obicei când ne apropiem de gară“, a mai spus tânăra, citată de GDS,ro

Sosirea în gară a salvat-o pe tânără. Imediat după ce a ieşit din compartiment şi-a sunat tatăl.

sursa: Realitatea

Comments

comments

About the Author