Subprefectul Ovidiu Drăgănescu, legitimat și verificat la certificatul Covid de Poliție și Jandarmeriei în Piața Unirii

Posted on oct. 4 2021 - 11:06am by petre

Potrivit reglementărilor stabilite de Comitetul Național pentru Situații de Urgență și aprobate de Guvernul României, în localitățile în care rata de infectare cu noul coronavirus este de peste 6 la mie, accesul în restaurante și la terase este permis doar persoanelor care au un certificat verde digital care atestă vaccinarea sau faptul că au trecut prin boală.

Astfel, la intrarea în local sau pe terase, clienții trebuie să prezinte angajaților unității de alimentație publică certificatul în fornat fizic sau electronic.

De faptul că măsura se aplică s-a convins personal chiar reprezentantul Guvernului în județul Timiș, subprefectul Ovidiu Drăgănescu, care s-a oprit la o cafea, duminică, la o terasă din Piața Unirii, unde angajații i-au cerut să le prezinte certificatul verde.

Nici nu a apucat bine să savureze crema cafelei dl. Drăgănescu, căci la terasă au descins și forțele de ordine care i-au solicitat din nou să prezinte actele și certificatul verde.

Iată cum a relatat subprefectul cele petrecute:

„Azi în P-ta Unirii. Soare, cald, senin, terase chic, kf bună, administratori și clienți serioși. Am fost verificați dacă avem certificatul verde, altfel nu ne luau comanda.
Au venit la un moment dat și echipajele mixte ale Poliției Române și Jandarmeriei care ne-au verificat C.I. și certificatul verde. Totul a fost ok, nu am văzut niciun client care să aibă probleme.
Iată că Timișoara este civilizată și în timpul pandemiei. Sper ca peste tot să fie la fel!”

 

 

Comments

comments

About the Author