Speriat de perspectiva de a lăsa Timișoara fără apă caldă și căldură, primarul Dominic Fritz se bazează pe parlamentarii PSD

Posted on oct. 13 2021 - 4:27pm by petre

 

Speriat de perspectiva de a lăsa Timișoara fără apă caldă și căldură, primarul Dominic Fritz bse bazează pe parlamentarii PSD să rezolve problema.

 

“Știu că în Parlament se discută, la inițiativa PSD, despre o plafonare a prețului, iar ieri USR, prin premierul desemnat Dacian Cioloș, a lansat și alte soluții: reducerea TVA la energie de la 19% la 5%, subvenționarea CET-urilor, credite fiscale pentru IMM-uri, ori exceptarea de la plata certificatelor verzi. Toate aceste propuneri sunt binevenite, oricine le-ar promova, pentru că sunt salvatoare pentru orașe, altfel nu ar mai avea niciun leu pentru investiții și pentru cetățeni. Fac un apel la partidele parlamentare să găsească un consens în jurul acestor soluții și să le promoveze de urgență prin Parlament. Fără soluții naționale, Timișoara nu se va putea proteja împotriva acestei furtuni perfecte în economia globală”, spune Dominic Fritz.

Comments

comments

About the Author