Șoferița care a omorât patru oameni nevinovați fost găsită de Poliție pe terasă la mall

Posted on iun. 17 2022 - 2:55pm by petre

Şoferiţa care a ucis noaptea trecută patru muncitori şi a rănit alţi trei în timp ce gonea, băută fiind, cu maşina pe o stradă din Iaşi a fost găsită de poliţişi pe terasa unui mall din oraş. Poliţiştii au ridicat-o şi au dus-o la audieri.

Femeia de 39 de ani urmează să ajungă astăzi la sediul Biroului Rutier din Iaşi, pentru a fi audiată. În această dimineaţă, poliţiştii au încercat să ia legătura cu aceasta pentru a o chema la audieri, însă până să dea de urma ei până la ora prânzului, atunci când a fost găsită pe terasa unui mall din oraş.

Femeia a fost peste noapte la spitalul de neurochirurgie din Iaşi, dar pentru că avea răni uşoare a solicitat să plece la domiciliu. Vecinii acesteia susţin însă că nu ar fi ajuns acasă astăzi şi îşi amintesc faptul că seara trecută a fost văzută atunci când se urca în maşină şi părea să fi consumat băuturi alcoolice. Accidentul s-a petrecut la scurt timp după ce a plecat de acasă.

Patru oameni au murit nevinovaţi, iar alţi trei au fost răniţi, după ce şoferiţa inconştientă a urcat beată la volan şi a intrat în plin în ei.

Impactul a fost devastator. Întreaga scenă a fost suprinsă de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. Pe imagini se vede cum autoturismul, scăpat de sub control, ajunge pe trotuar şi loveşte un gard, după care este proiectată spre şosea, unde îi spulberă, pur şi simplu, pe muncitorii care lucrau la canalizare.

 

Patru oameni au murit nevinovaţi. Şoferiţa se relaxa la mall
Nicolae-Ciprian, Ioan, Constantin şi Gheorghe sunt cei patru a căror viaţă a fost curmată într-o secundă de şoferiţa care a vrut să aibă parte de un moment plin de adrenalină.

Toţi cei patru bărbaţi decedaţi erau în angajaţi de peste 15 ani. Cel mai tânăr împlinise luna trecută 45 de ani, alţi doi aveau 47 de ani, iar cea de-a patra victimă 54 de ani. Dintre ceilalţi trei bărbaţi, care au fost răniţi, cel mai tânăr are 33 de ani şi este angajat la firma respectivă din luna martie.

Șoferița ar fi făcut drifturi într-o parcare, înainte de tragedie
Unul dintre martori povesteşte că femeia ar fi trecut glonţ pe lângă el, cu doar câteva minute înainte de a provoca incidentul cumplit, în timp ce un altul a scris pe un grup că aceeaşi şoferiţă ar fi făcut drifturi într-o parcare înainte de a-i lovi pe muncitori.

sursa: Observator News

Comments

comments

About the Author