Serie de atacuri în Franța după ce un terorist a tăiat capul unei femei și a omorât alți doi oameni în biserica Notre Dame din Nisa VIDEO

Posted on oct. 29 2020 - 5:05pm by petre

Un bărbat înarmat cu un cuțit a decapitat o femeie în interiorul bisericii Notre Dame din Nisa și a omorât alte două.

Mai multe persoane au fost rănite. Atacatorul, care a strigat de mai multe ori „Allah Akbar”, a fost reținut de poliție.

UPDATE 15:15 – Franţa a ridicat nivelul alertei de securitate pentru întreg teritoriul la cel mai ridicat, “urgenţă atentat”, a anunţat joi prim-ministrul Jean Castex, relatează Reuters.

Şeful guvernului a denunţat un “atac pe cât de laş, pe atât de barbar, care îndoliază ţara întreagă”, estimând că acesta a “lovit comunitatea catolică deliberat şi în plină inimă”.

Primarul oraşului crede că este vorba despre o acţiune teroristă.

Franţa este din nou lovită de terorism.

După patru ani, Nisa revine teatrul unui atac terrorist la catedrala Notre Dame.

Un bărbat a decapitat două persoane chiar în biserică, iar a treia a fost rănită mortal.

În timp ce autorităţile franceze erau cu ochii pe Nisa, la Avignon, un alt terrorist înarmat a fost împuşcat mortal de poliţie.

În ultimile săptămâni Franţa şi preşedintele Emmanuel Macron este ţinta unui val de nemulţumiri în ţările musulmane după decapitarea profesorului Samuel Paty.

Un nou atac în Franţa, la doar două ore de cel de la catedrala din Nisa. În Avignon, un om a fost împuşcat după ce a atacat mai mulţi poliţişti, pe stradă.

Un bărbat a fost împuşcat mortal la Avignon de către ofiţeri de poliţie. El ar fi atacat oficialii pe stradă, informează Europe 1.

Potrivit Europe 1, atacatorul a strigat „Allah Akbar” şi i-a ameninţat pe poliţişti cu un cuţit. Aceştia l-au împuşcat. Suspectul a decedat in urma rănilor sale. O anchetă este deschisă în acest caz.

Comments

comments

About the Author