Șefi de Poliție, fotografiați la petreceri private

Posted on apr. 25 2020 - 2:36pm by petre

O anchetă este în plină desfășurare la Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, după ce polițiști din cadrul Poliției Municipiului Dej au fost surprinși în fotografii participând la petreceri private, deși restricțiile impuse de ordonanțele militare interzic acest lucru, informează Someseanul.ro.

Imaginile au apărut pe rețelele de socializare, iar IPJ Cluj a declanșat o anchetă internă în acest caz.

”În urma imaginilor și a informațiilor apărute în spațiul public, conform cărora un polițist cu funcție de conducere ar fi participat la un eveniment împreună cu mai multe persoane, aspect care contravine prevederilor legale în vigoare pe perioada stării de urgență, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă, pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale care se impun”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

În imaginea postată pe o rețea de socializare, apare șeful Poliției Municipiului Dej, Alin Câmpean, alături de alte persoane, la o cabană din apropierea Dejului, pe Valea Tărpiului, la o petrecere în aer liber, care ar fi avut loc în data de 12 aprilie. Între timp, imaginea a fost ștearsă de pe Facebook.

sursa: Someseanul.ro

Comments

comments

About the Author