Sebi, băiețelul dispărut în județul Arad, a fost găsit mort într-o tufă

Posted on apr. 3 2021 - 2:06pm by petre

Sebi, copilul dispărut la Arad, a fost găsit mort

Micuțul Corbei Sebastian Ionel, în vârstă de 7 ani, nu putea fi găsit nicăieri din luna ianuarie.

Sute de persoane l-au căutat, fără niciun rezultat.

Poliţiştii, pompieri, poliţişti de frontieră, câini de urmă, elicopter cu termoviziune, maşini dotate cu radare de termoviziune, nimic nu a dat vreun rezultat.

Din păcate, trupul fără viaţă al micuţului ar fi fost descoperit azi de un cioban.

 

Poliţiştii informează că astăzi, 3 aprilie 2021, în jurul orei 13, postul de politie Mișca din jud. Arad, a fost sesizat de către un cioban aflat în zona localității Vânători, despre faptul că în extravilanul localității, la o distanță de aproximativ 9 km, în linie dreaptă, într-un lăstăriș din apropierea unei păduri, a fost găsit cadavrul (în stare de descompunere), al unui copil.

În urma primelor verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că, pe câmp, într-un loc greu accesibil, se află cadavrul unui copil aflat în stare de descompunere, cu îmbrăcămintea si încălțămintea identică cu ale minorului Corbei Sebastian Ionel, dispărut de pe raza localității Vânători, în ziua de 09.01.2021.

Trupul micuţului a fost dus la INML, pentru autopsie, pentru a se determina exact cand a murit, din ce cauze şi daca are sau nu urme de violenta pe corp. De asemenea, se vor face si teste ADN, pentru a confirma cu exactitate identitatea copilului.

Comments

comments

About the Author