Se cautăun investitor pentru construirea parcării supraetajate din spatele magazinului Bega din Timișoara

Posted on mai 5 2014 - 10:58am by petre

Societatea Drumuri Municipale (SDM) Timișoara organizeazăselecție de oferte pentru construirea unei parcări supraetajate. SDM este interesatăde partener-investitor pentru un contract de asociere in participațiune.
Parcare supraetajata
Colaborarea va duce la construirea si exploatarea în comun a unei parcări supraetajate în piața Foch Ferdinand, din spatele magazinului Bega. Selecția partenerului se va face în conformitate cu caietul de sarcini aprobat prin Hotârare de Consiliul Local nr. 173 / 15 aprilie 2014.

SDM Timișoara va participa în asociere cu terenul pe care se va construi parcarea, deținut în concesiune. Ofertele sunt așteptate la sediul SDM din Timisoara, Spl. N. Titulescu, nr. 10 pânăla data de 3 iunie 2014, ora 12,00. Deschiderea ofertelor se va produce în aceeași zi, la ora 14,00.

Partenerul va fi selectat de o Comisie de negocieri numităprin Hotărâre a Consiliului Local al Municipiului Timisoara. Caietul de sarcini poate fi obtinut, în mod gratuit, de la Serviciul de Administrare Parcări al SDM. Persoana de contact este Ionel Ursu, șeful Serviciului. Informații suplimentare pot fi obținute la telefonul 0256-493393, faxul 0256-200059 și adresa de e-mail contact@timpark.ro.

Comments

comments

About the Author