Scandal în plină stradă – șapte bărbați s-au bătut – o mașină distrusă, un om a ajuns la spital, patru bătăuși reținuți

Posted on iul. 6 2021 - 3:59pm by petre

 

Şapte bărbaţi s-au bătut şi şi-au distrus maşinile, după o tamponare pe o stradă din Galaţi.

Patru dintre ei au fost reținuți, iar unul la spital.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 45 de ani, s-ar fi agresat reciproc, după ce, autoturismul și autoutilitara cu care circulau s-au lovit.

În urma conflictului, a rezultat distrugerea parțială a autoturismului și rănirea a două persoane, dintre care una a necesitat spitalizarea.

În timpul verificărilor, polițiștii au stabilit că tânărul în vârstă de 21 de ani, care se afla la volanul autoutilitarei, nu are permis de conducere, autovehiculul fiindu-i încredințat de tatăl acestuia, aflat pe scaunul din dreapta față.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, conducere fără permis și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane despre care se știe că nu posedă permis de conducere.

De asemenea, alți doi bărbați, de 32 și 35 de ani, aflați în autoturism, au fost reținuți, fiind cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Comments

comments

About the Author